söndag 21 februari 2010

40-talistens webbyrå & snygga hem, uppgift 4

Mindre väldesignade hemsidor blir extra roliga när de handlar just om webbdesign: därför vill jag varmt rekommendera hemsidan Kebidesign som ett varnande exempel. Hjärtlig men fruktansvärt ful sida.

Och så något fagert för ögat då. Jag är personligen svag för snygga hem, så därför bjuder jag på två sidor som visar kreativa personers finfina hushåll: The Selby och House of commons. Bra grejer det där, spana in!

Jag avslutar med lite inspiration till ett annorlunda och kreativt cv. Varför bara fokusera på innehåll, när man kan lägga krut på det grafiska?

2 kommentarer:

Anne sa...

Allvar?

Albert Jhon sa...

Du kan endast behöva betala för de tjänster som en kundansvarig, till exempel, i stället för två eller tre. Olika avdelningar i samma företag behöver inte jobba runt varandra utan kan snarare arbeta tillsammans. Detta kan leda till mer förståelse mellan avdelningar och bättre produktivitet.

En stor fördel kan vara den hastighet med vilken uppgifter utförs. Med avdelningar som arbetar tillsammans som ett företag tiden mellan en uppgift att etableras vid behov och början är normalt kortare.
mobil webbyrå